Ingredienser: 500 g färsk zucchini 400 g pasta gärna tagliatelle, eller pappardelle 1,5 dl grädde 150 g feta 5 matskedar olivolja 1 matsked färsk basilika 1 matsked sambal oelek 1 purjolök 2 vitlöksklyftor Svartpeppar och salt Tillagning: Fräs den hackade vitlöken och skivade purjolöken i het olja i ca 3 minuter och tillsätt sedan zucchinin skuren i tunna skivor eller små bitar. Stek zucchini tillsammans med vitlöken tills den blir mjuk och tillsätt salt, peppar, basilika och grädde och låt grytan puttra i några minuter. Koka pasta i saltat vatten enligt instruktioner på förpackningen och blanda den med zucchinigrytan. Servera med mycket fetaost skuren i små bitar mera basilika. | ||||
Sunday, June 6, 2010
Pappardelline con pomodoro med feta & zucchini & basilika
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment